Amb la presentació dels treballs finals dels alumnes, el Fit4Jobs culmina a Catalunya la seva primera etapa. 29 alumnes han finalitzat el seu itinerari formatiu, i han elaborat un projecte de forma grupal i col·laborativa. En total, es van presentar 7 projectes, tots ells molt professionals i que, sense dubte, podrien ser l'embrió d'un nou producte al mercat.

Cloenda del Fit4jobs
Cloenda del Fit4jobs.
L'itinerari formatiu ha estat en mans de la Fundación Esplai en col·laboració amb l'empresa Everis, multinacional partner del projecte. Aquesta empresa s'ha compromès a contractar a alguns dels joves un cop finalitzi el procés formatiu; 2 joves més ja han començat a treballar i ja hi ha més empreses interessades en la contractació d'alumnes i en la realització del projecte en una nova edició.
 
La base és un model innovador de formació, que es basa en el desenvolupament de competències i que té com a característica essencial la col·laboració amb les empreses que tenen ofertats llocs de treball i que aquesta formació a mida s’ajusta a les seves necessitats de contractació, als perfils demandats.
 
Aquesta iniciativa, promoguda per la xarxa Europea de telecentres Telecentre-Europe.org i que compta amb la col·laboració de la Comunitat Redes de Telecentros com a un dels partners, es realitza de forma simultània a 6 països diferents.

Més informació del projecte, a la web del Fit4Jobs.