Les sessions formatives s’han realitzat al Telecente de Concactiva, del 21 de gener al 5 de febrer i hi han participat 17 joves. S'ha dut a terme des del Punt de Serveis de Juvenils de Montblanc i l’Oficina Jove Conca de Barberà.

Participants del programa Connecta't a Concactiva de Montblanc
Participants del programa Connecta't a Concactiva de Montblanc.

El Connecta’t és una iniciativa del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, a través de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI) i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que posen a disposició dels i de les joves en situació d’atur el programa d’alfabetització digital Connecta't perquè puguin adquirir les competències digitals bàsiques que els permetin millorar el seu procés de recerca de feina.

Els i les joves que han participat en aquest programa a Montblanc han cursat dos mòduls de 15 hores. La modalitat A, "Introducció a l’entorn informàtic", tenia per objectiu l'adquisició de competències mínim en l’àmbit informàtic. La modalitat B, "Eines per a la recerca de feina", tenia per objectiu redacta un curriculum vitae, una carta de presentació i orientar i aplicar les competències digitals bàsiques a la recerca de feina.

Més informació