Figueres i Salt, dos nous Punt TIC-Òmnia
Figueres i Salt, dos nous Punt TIC-Òmnia.

També van estar presents el director General d'Acció Comunitària, Xavier Garriga; així com nombroses autoritats locals dels dos municipis i els dinamitzadors dels dos punts.

El nou Punt TIC - Òmnia de Figueres, dinamitzat pel Xavi Gorro, està situat al Casal Cívic del Bon Pastor, un barri amb presència important d'ètnia gitana i força població immigrada. Aquí podeu veure les imatges d'alguns moments de la inauguració del Punt TIC- Òmnia de Figueres:

 

 

D'altra banda, el Punt TIC- Òmnia de Salt, dinamitzat per l'Èrika Arrieta, es troba ubicat a l'Hotel d'Entitats les Bernardes de Salt. A continuació, podeu veure algunes imatges de la inauguració i de les noves instal·lacions del Punt TIC- Òmnia de Salt:

 

 

Ambdós punts estan gestionats per l'Associació Nous Catalans, també present a l'acte d'inauguració. L'Associació Nous Catalans és un grup impulsat per dones immigrants que es dediquen a la integració social de persones nouvingudes i a la promoció de valors de convivència al territori. Amb la incorporació dels nous punts a la xarxa, ja són 11 Punt TIC-  Òmnia els que es poden trobar en terres gironines.