Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Fibracat TV, un canal de televisió sobre dones i tecnologia

Publicat el 21/09/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
FibraCAT TV, nou canal de televisió
FibraCAT TV, nou canal de televisió, per FibraCAT TV. 2020. Llicència: Tots els drets reservats

Fibracat ha creat un canal de televisió sobre el paper de les dones als àmbits de decisió i en les vocacions científiques, tècniques i tecnològiques.

Des del maig de 2020, Fibracat TV és un nou mitjà digital per streaming i amb cobertura a tot Catalunya. Es pot veure tant per la TDT (al canal on abans s'emetia RAC105 TV) com des d’Internet. La seva programació es basa en càpsules d'aproximadament mitja hora amb una persona presentadora.

Dins la seva programació, parlen sobre robòtica, intel·ligència artificial, les carreres STEM, el món gamer o de youtubers amb perspectiva de gènere. Abans de la seva posada en marxa, va fer públic un Manifest per la igualtat mitjançant el qual van manifestar el seu “compromís per contribuir a l’avenç d’una societat igualitària”. Per això, dins el canal compten amb una editora de gènere, la Mireia del Pozo, presentadora del programa de Ràdio Estel Plusvàlua dones. 

A través d'aquest enllaç podeu accedir a tots els continguts. També podeu veure-ho en directe i accedir a tota la programació setmanal.