Concurs #SelfieEntrepreneur
Concurs #SelfieEntrepreneur. Autor: I-LINC. Llicència: Tots els drets reservats.

Els i les joves que vulguin participar al concurs #SelfieEntrepreneur hauran de contactar amb una persona emprenedora i fer-li una entrevista, sigui en format text o vídeo. Després, s'hauran de fer una autofoto amb ella, que serà inclosa a un mur digital amb totes les fotos participants.

El jurat del certamen seleccionarà tres guanyadors/ores i els convidarà a participar en la conferència final d'I-LINC, que tindrà lloc el 23 de novembre a Brussel·les. El premi cobrirà despeses de transport i allotjament.

Tant la fotografia com l'entrevista s'hauran d'enviar a l'adreça info[arrova]i-linc.eu, com a molt tard el dimarts 31 d'octubre.

El portal I-LINC ofereix recursos sobre ocupabilitat juvenil, habilitats digitals i emprenedoria. S'hi poden trobar oportunitats d'aprenentatge, articles i investigacions, bones pràctiques que poden ser replicables al nostre entorn i molt més. Ofereix la possibilitat de registrar-s'hi per poder accedir a tot el contingut i poder interactuar amb altres experts i entitats. De fet, és una plataforma oberta de membre, que pretén promoure l'intercanvi entre agents interessats en la millora de l'ocupabilitat dels joves i l'esperit empresarial.