Imatges d'usuaris de l'Espai Multimèdia de les Biblioteques de Barcelona
Imatges d'usuaris de l'Espai Multimèdia de les Biblioteques de Barcelona.

Les biblioteques de la ciutat ofereixen cursos de formació TIC que van des de la fotografia digital a la creació de blocs, passant per l'autoaprenentatge de llengües o l'ús del programari lliure. De fet, molts d'aquests tallers van adreçats a la obtenció de competències ACTIC, donat que algunes biblioteques també en són centres col·laboradors i posen a disposició dels seus usuaris les seves instal·lacions i recursos.

A les biblioteques, a més, trobaràs suport personalitzat en els seus Espais Multimèdia i pots consultar una àmplia oferta de llibres de suport en la recerca de feina, el món laboral o suport a l'emprenedoria. També pots accedir a múltiples recursos des de la seva Biblioteca Virtual.

I encara hi ha més. Les biblioteques de Barcelona són també centres col·laboradors del programa Connecta't, promogut des del Servei d'Ocupació de Catalunya i adreçat a persones en situació d'atur per a que puguin adquirir competències digitals bàsiques que els permetin millor el seu procés de recerca de feina.

En el següent vídeo-reportatge pots conèixer, de primera mà, tota la oferta de serveis i activitats que pots trobar a les biblioteques de Barcelona!