Les properes setmanes són ideals per a aprofundir en l’acompanyament digital dels menors. Consulta els onze recursos essencials per a viure un estiu digitalment responsable i en família!

Imatge de família
Imatge de família. 2021. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

L’estiu és un moment molt especial. Són setmanes per a gaudir en família. Les capbussades a la platja, les passejades a la muntanya, els sopars a la fresca i moltes propostes més, divertides i engrescadores, omplen les agendes. Petits, mitjans i grans gaudeixen de més temps lliure, de boniques estones compartides, de jocs i de vivències. Així doncs, les properes setmanes són ideals per a aprofundir en l’acompanyament digital dels infants, dels adolescents i dels joves. Els experts afirmen que no hi ha una única solució màgica i recomanen la metodologia de la prova i de l’error per tal de trobar quina fórmula s’adapta millor a cada llar. En aquesta línia, des de la Xarxa Punt TIC, volem donar-vos un cop de mà per a viure un estiu digitalment responsable i fomentar l’ús crític de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació entre els diferents membres de la família.

Tot seguit, us proposem un llistat d’interessants recursos distribuïts en quatre àmbits d’incidència: prevenció i sensibilització, acompanyament a les famílies, addiccions a les pantalles i ciberseguretat.

#FamíliesTIC

#FamíliesDigitalmentResponsables