Gràcies a la col·laboració amb el Pla IDigital, un conjunt de dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC han rebut una formació de formadors en Factura Digital. L'Andreu Bru, director del Departament de Solucions TIC de PIMEC (@andreubru a Twitter) ha impartit la formació, que ha tingut una vessant pràctica molt ben valorada pels participants.

L'Andreu Bru assessora a un dinamitzador de Punt TIC
L'Andreu Bru assessora a un dinamitzador de Punt TIC.

En un ambient molt distès, en una acció de petit format, els assistents han rebut la formació que ha tractat des del marc legal de la factura, fins als formats, els conceptes generals, els punts d'entrada de factures, els codis DIR3 i els passos a seguir per tal d'implantar la factura electrònica a l'empresa. L'objectiu ha estat aconseguir una millor comprensió del tema, inclosa l'experimentació pràctica, de manera que els dinamitzadors puguin replicar la formació als seus centres Punt TIC.

 

Hem gaudit també d'un espai de pràctiques, on s'ha fet una demostració de l'eina gratuïta http://web.pimefactura.com/ i d'un torn de preguntes força ampli, i s'ha experimentat des del punt de vista de l'usuari. La sessió s'ha realitzat a l'Sparklab, Ateneu de Fabricació de les Corts de Barcelona.

Podeu veure els materials de la formació adjunts a la notícia.