Resum Noticia:

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Amposta les Jornades sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Ha estat la IV edició d'un esdeveniment únic i pioner a les Terres de l'Ebre sobre els avenços tecnològics més vanguardistes, organitzat per l'associació Atictes (www.atictes.cat)

Descripció:

Les Jornades, que porten per nom "Àtic2ª" (www.atic2.cat) centraven enguany els seus esforços en el futur de la televisió. Segons el seu director, David Comuñas, "ha estat un èxit rotund i any rere any confirma la seva consolidació i solvència".

Superant totes les previsions, a part dels assistents espontanis, hi ha hagut prop de 70 inscrits entre universitaris i professorat, però també persones d'altres activitats econòmiques, procedents de les Terres de l'Ebre però també del Camp de Tarragona i les comarques de Barcelona i Castelló.

El reconeixement institucional va fer-se palès per l'assistència a l'acte inaugural de Carles Pascual, director dels serveis territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a les Terres de l'Ebre així com director a les TE de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, a més de comptar amb el suport i reconeixement de la URV, la UPC i el Departament d'Educació.

Font: Tinet