Aniversari Televall
Aniversari Televall.

L'acte va comptar amb la presència de Josuè Sallent, Director General de la Societat del Coneixement de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya; Marc Prat, President de la Fundació Televall i Alcalde de Ribes de Freser i Enric Pérez, President del Consell Comarcal del Ripollès.

Va ser un esdeveniment popular i festiu, obert als socis i sòcies de la Fundació Televall i a totes aquelles persones que van voler celebrar el camí recorregut per l'entitat.

Van aprofitar també per presentar la Televan, la nova furgoneta de formació de Televall, que a partir d'aquesta tardor recorrerà tots els pobles del Ripollès i la Cerdanya per acostar la informàtica a les persones i intentar, d'aquesta manera, lluitar contra la fractura digital. Aquest projecte de formació mòbil s'inclou dins el programa d'ajuda Ciutats Digitals promogut pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Voleu veure les fotos de l'esdeveniment?

Festa 9è Aniversari Fundació Televall