ACTIC Mithra
ACTIC Mithra.

Començar el nou curs aprovant l'examen ACTIC, l'acreditació de competències TIC expedit per la Generalitat de Catalunya, en qualsevol dels seus nivells (bàsic, mitjà o avançat) pot ser una gran idea. Des de l'Associació Mithra conviden a tots els seus participants a aprofitar el període de vacances d'estiu per a prepar-se la prova i examinar-se a partir del setembre.

L'Associació Mithra gestiona tres punts de la Xarxa on pots realitzar l'examen. Els repassem?

 

  • L'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló: durant els mesos de maig i juny han realitzat un curs preparatori per a l'ACTIC en el seu nivell bàsic. De fet, en aquest punt realitzen cursos com aquest de manera periòdica així que només cal que estiguis atent/a al seu bloc per apuntar-te.
  • Punt Òmnia de La Salut Alta (Badalona): és un altre dels punts on podràs realitzar el teu examen ACTIC. Des d'aquest Òmnia ens recorden que la prova és gratuïta per a persones en situació d'atur, jubitats i persones amb diversitat funcional.
  • Punt TIC de Palau Falguera de Sant Feliu Online (Sant Feliu de Llobregat): a més de ser centre examinador també ofereix formació periòdica per a preprar-te per a la prova. Des de Palau Falguera, a més, realitzen sessions amb centres educatius del municipi per tal d'explicar als joves per què obtenir l'ACTIC els pot ajudar a millorar la seva ocupabilitat. El centre ofereix dues convocatòries al mes per a fer l'examen.

 

Et recordem que si vols pots aconseguir tota la informació sobre els requisits per a fer la prova consultant la web de l'ACTIC.