Els guardons All Digital Awards 2024 preveuen cinc categories diferents: millor persona facilitadora, millor persona generadora del canvi digital, millor recurs digital, millor esdeveniment i millor campanya.

Imatge d'All Digital Awards
Imatge d'All Digital Awards. 2024. Tipus de lletra: All Digital Awards. Llicència: Tots els drets reservats.

All Digital ha presentat recentment la nova convocatòria dels guardons europeus All Digital Awards amb l’objectiu de continuar reconeixent la innovació, la dedicació i el paper inspirador que desenvolupen persones i organitzacions europees en el sector de la digitalització, de la transformació digital i de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació. Els All Digital Awards comptaran amb tres categories: millor persona facilitadora, millor persona generadora del canvi digital i millor recurs digital. Així mateix, en el marc d’All Digital Weeks, que es va celebrar del 13 al 31 de maig, s’entregaran dos guardons més: millor esdeveniment i millor campanya. La data límit per a presentar totes les candidatures serà el pròxim diumenge 30 de juny.

Tot seguit, durant el mes de juliol, s’avaluaran les candidatures presentades. A continuació, el divendres 2 d’agost, s’anunciaran les persones finalistes. La cerimònia d’entrega de la nova convocatòria dels guardons europeus All Digital Awards serà el dimecres 16 d’octubre a la ciutat de Madrid, a Espanya, en el marc de la celebració de l’esdeveniment All Digital Summit. En aquest sentit, durant la cerimònia d’entrega dels guardons europeus, les persones premiades també tindran l’oportunitat de presentar les seves iniciatives i els seus projectes davant d’una audiència de més de 200 persones professionals vinculades amb el sector de la digitalització, de la transformació digital i de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació.

Per a més informació, es pot consultar el web oficial dels guardons europeus All Digital Awards.