Crack en videojocs
Crack en videojocs.

Es tracta de quatre trobades que sota l'etiqueta Sóc un Crack permeten una trobada amb professionals de cada un d'aquests àmbits que explicaran en què consisteix la seva feina i com han arribat fins on són. La primera de les sessions tindrà lloc aquest dijous als jardins de Can Puget, a les 20:30 hores. Hi participaran Albert Murillo (Sound designer de Mirapro games i director de Generació Digital a Catalunya Ràdio), José Antonio Giacomelli (director de Cosmonaut Games), Oriol Boira (creador de videojocs del Club Super 3 i professor universitari) i Oscar Araujo (Compositor de música de cinema i de videojocs, responsable de l'àrea musical de Zoo Studio).

 

Genís Roca, soci-director de Roca Salvatella, serà l'encarregat de dinamitzar cada una de les sessions. Aquesta iniciativa forma part del projecte Empresa & Talent que impulsa l'Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de Manlleu amb el suport de la Generalitat
 
Properes trobades:
  • Sóc un Crack creatiu: dijous 10 de juny. Museu Industrial del Ter de Manlleu. 20.30 h.
Hi participaran Albert Martorell (Guionista de Crackòvia), Alberto Tognazzi (creador i director del Movil Film Fest), David Fontseca (realitzador i càmera de televisió), Ernest Codina (locutor de Flaix FM), i Judith Colell (directora de cinema)
  • Sóc un Crack dels Esports: 8 de juliol, Embarcador del Ter. 20.30 h
  • Sóc un Crack a la xarxa: 15 de juliol, Jardins de Can Puget. 20.30 h
 
Trobareu tota la informació a la pàgina oficial de SÓC UN CRACK