Programa “Nous Emprenedors: Aprenent a Emprendre”
Programa “Nous Emprenedors: Aprenent a Emprendre”.

RedEmprendia és una xarxa d'universitats, que promou la innovació i l'emprenedoria responsables. El programa de nous emprenedors s'adreça a joves procedents de les 20 universitats que formen part de la RedEmprenedia (la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya, per exemple) i poden ser tant estudiants de grau, postgrau, màster o doctorat, titulats els últims anys o provenir d'empreses vinculades a la universitat.

Els aspirants hauran de tenir un projecte empresarial que presentaran a través d’un pla de negoci, a més de posseir la formació adequada per fer-ho.

Les estades es realitzaran a petites i mitjanes empreses, tant públiques com privades, d'arreu, durant dos o tres mesos. No seran pràctiques remunerades, però el programa subvencionarà despeses d'estada i desplaçament, a raó de 1000€ per mes d'estada complet i una dotació per al desplaçament variable.

Les persones interessades en participar al programa “Nous Emprenedors: Aprenent a Emprendre” poden realitzar la inscripció a través d'aquest formulari fins al 21 de desembre de 2012. Per a més informació, consulteu les bases.