Les càpsules formatives seran gratuïtes i s’impartiran al local del Punt Òmnia Colectic, que es troba al Carrer dels Salvadors número 8 de la ciutat de Barcelona. Endinsa’t en les particularitats!

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2021. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Aquesta tardor, el Punt Òmnia Colectic, una cooperativa barcelonina que promou la transformació social a través de les tecnologies de la informació i de la comunicació, oferirà noves càpsules formatives per a persones adultes. Les càpsules formatives seran gratuïtes i s’impartiran al local del Punt Òmnia Colectic, que es troba al Carrer dels Salvadors número 8 de la ciutat de Barcelona. Aquestes són les càpsules:

En primer lloc, es dinamitzarà la càpsula formativa ‘Vols aprendre informàtica bàsica?’. Aquesta es farà els dies 18, 20, 25 i 27 de setembre de 10 a 11.30 hores. En segon lloc, es programarà la càpsula formativa ‘Encara no tens l’idCAT mòbil?’. Aquesta es farà el dia 3 d’octubre de 10 a 11.30 hores. En tercer lloc, s’organitzarà la càpsula formativa ‘Aprèn a navegar per Internet’. Aquesta es farà el dia 10 d’octubre de 10 a 11.30 hores. En quart lloc, es dinamitzarà la càpsula formativa ‘Vols aprendre a realitzar tràmits en línia?'. Aquesta es farà els dies 17 i 19 d’octubre de 10 a 11.30 hores. En cinquè lloc, es programarà la càpsula formativa ‘Introducció al correu electrònic’. Aquesta es farà els dies 24, 26 i 31 d’octubre de 10 a 11.30 hores. En sisè lloc, s’organitzarà la càpsula formativa ‘Encara no tens el sistema clave?'. Aquesta es farà els dies 7 i 9 de novembre de 15 a 16.20 hores. En setè lloc, es dinamitzarà la càpsula formativa ‘Aprèn a navegar per Internet’. Aquesta es farà els dies 14 i 16 de novembre de 15 a 16.20 hores. En vuitè lloc, es programarà la càpsula formativa ‘Instagram: compateix fotografies i vídeos a la xarxa social’. Aquesta es farà els dies 28 i 30 de novembre de 15 a 16.20 hores. En novè lloc, s’organitzarà la càpsula formativa ‘Intel·ligència Artificial: experimenta amb la intel·ligència artificial’. Aquesta es farà el dia 12 de desembre de 10 a 11.30 hores i el dia 14 de desembre de 15 a 16.20 hores.

Paral·lelament, els divendres, de 10 a 12 hores, el Punt Òmnia Colectic dona suport en la resolució de dubtes relacionats amb les tecnologies de la informació i de la comunicació com, per exemple, amb tràmits administratius (IMV, RG, idCAT mòbil o sistema clave) o amb dispositius electrònics (telèfons mòbils, tauletes o ordinadors). Les persones interessades poden demanar cita prèvia a la cooperativa barcelonina.

Les persones interessades poden apuntar-se enviant un correu electrònic a educatiu@colectic.coop.