Durant l’acte, es compartiran els principals indicadors i les conclusions claus de l’informe, així com es procedirà a fer un retorn a les persones col·laboradores. No hi faltis!

Imatge d'infant
Imatge d'infant. 2017. Tipus de lletra: Pixabay. Llicència: BY-SA.

El pròxim divendres 12 de maig, de 10 a 11.30 hores, a l’auditori del Districte Administratiu, que es troba al carrer del Foc número 57 de la ciutat de Barcelona, es presentaran els resultats de l’informe ‘Carta de Drets Digitals de la Infància i l’Adolescència’. L’estudi ha estat elaborat per la Fundació Ferrer i Guàrdia per encàrrec de la Secretaria de Polítiques Digitals del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya en el marc del desenvolupament de la Carta Catalana per als Drets i les Responsabilitats Digitals. En concret, el projecte, de naturalesa participativa, té com a objectiu definir un marc normatiu i democràtic per a garantir els drets humans en l’era digital. La proposta inicial és constantment revisada i millorada.

De la mà de la Fundació Ferrer i Guàrdia, s’han realitzat dinàmiques participatives en 18 centres educatius catalans amb la voluntat de recollir la perspectiva d’infants i adolescents. Durant l’acte, es compartiran els principals indicadors i les conclusions claus de l’informe, així com es procedirà a fer un retorn a les persones col·laboradores. Així doncs, es comptarà amb la participació d’una petita representació d’infants i adolescents.

Les persones interessades a assistir-hi poden apuntar-se a través d’aquest formulari en línia.