Imatge de la gestora de Gràcia Work Center, Cristina Martínez-Sandoval
Imatge de la gestora de Gràcia Work Center, Cristina Martínez-Sandoval.

El tràiler és només un altre pas en el camí del documental. Els seus creadors tenen previst llençar-ho durant el 2014 i presentar-ho a diversos festivals de cinema documental i televisions locals per a augmentar el seu impacte. Aquí en podeu veure el resultat:

 


“De San Francisco a Barcelona”
és un viatge a través de l'espai i els testimonis dels seus participants sobre l'evolució i consolidació del coworking com a nova forma de treball. La gestora de Gràcia Work Center, Cristina Martínez-Sandoval, va conèixer el coworking per primer cop durant un viatge a San Francisco i fascinada per aquesta nova manera d'entendre la col·laboració i les xarxes professionals va decidir extrapolar aquest model a Barcelona. Gràcia Work Center és un dels primers espais de coworking que es van establir en la ciutat comtal.

Desprès de la presentació del documental a la Coworking Europe Conference, la Xarxa Punt TIC va entrevistar la Cristina per saber més detalls sobre el documental i conèixer les seves opinions sobre la conferència i el paper de Barcelona en el mapa europeu de coworking.