El pròxim dimecres 3 de maig, a les 16 hores, a l’Espai BITAL, l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya farà una call pública per a presentar els fons RETECH a les empreses. No hi faltis!

Imatge de ciberseguretat
Imatge de ciberseguretat. 2020. Tipus de lletra: Pixabay. Llicència: BY-SA.

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya organitzarà una call pública per a donar a conèixer els fons RETECH entre les empreses de ciberseguretat i entitats de l’àmbit de l’educació i de la investigació del territori, així com altres organismes de l’ecosistema digital català. La trobada es portarà a terme el pròxim dimecres 3 de maig, a les 16 hores, a l’Espai BITAL, que es troba al carrer José Agustín Goytisolo, número 22, de la localitat de L’Hospitalet de Llobregat. La voluntat és que els agents coneguin i participin en les propostes RETECH.

En aquest sentit, RETECH Ciberseguretat és un programa de finançament europeu coordinat per l’Instituto Nacional de Ciberseguridad que compta amb un pressupost de 149 milions d’euros. La iniciativa busca impulsar projectes de transformació digital i d’especialització digital, així com potenciar iniciatives de caràcter disruptiu basades en diferents visions, experiències i coneixements adquirits per les administracions regionals, movent les seves pròpies xarxes territorials de coneixement i de col·laboració. De la mateixa manera, RETECH Ciberseguretat vol promoure efectes tractors en el conjunt del territori per a transitar cap a nous models de desenvolupament més sostenibles i integradors, incrementant el potencial econòmic, social i ambiental.

En el cas de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, aquesta posarà el focus en els eixos de ciències de la salut i d’excel·lència operativa del programa de finançament europeu. València assumirà l’eix d’indústria connectada i Galícia serà responsable de l’eix d’smart transportation. En aquesta línia, les persones interessades poden seguir en directe l’acte al canal de Youtube de Telecomunicacions i Transformació Digital.