La jornada, que buscarà esdevenir un espai de trobada, girarà al voltant de les experiències dels Punt TIC i de les accions contra les bretxes digitals. T’hi esperem!

Mapa Tàrrega
Mapa Tàrrega. 2023. Tipus de lletra: Punt TIC. Llicència: Tots els drets reservats.

El pròxim dijous 4 de maig, la Xarxa Punt TIC viatjarà a Tàrrega. Així doncs, la jornada es farà de 9.30 a 13.30 hores a l’Oficina Jove (Carrer de la Solana, 6). En primer lloc, de 9.30 a 10 hores, es farà l’acreditació de les persones participants. Tot seguit, a les 10 hores, es donarà la benvinguda a la trobada territorial per part de l’Ajuntament de Tàrrega i per part del Servei d’Inclusió i Capacitació Digital de la Generalitat de Catalunya. A continuació, s’iniciarà la primera taula rodona que girarà al voltant de les experiències dels Punt TIC. Aquesta secció comptarà amb la presentació de diversos projectes de la Xarxa Punt TIC i amb un col·loqui obert entre les persones ponents i les persones assistents de la trobada territorial a Tàrrega. En concret, hi participaran Ramon Oromí del Punt Òmnia gòTIC Tàrrega, Ricard Garcia del Punt TIC de l’Artesa de Lleida i Silvia Aguilà i Marina Masana de l’Associació Aspid, vinculada al Punt TIC Oficina Jove - Casal Lapallavacara.

Seguidament, la segona taula de la trobada territorial a Tàrrega girarà al voltant de les accions contra les bretxes digitals. Diversos agents del territori participaran en aquesta secció, que comptarà amb un col·loqui obert entre les persones ponents i les persones assistents de la trobada territorial a Tàrrega. En aquest sentit, hi intervindran Manel Martínez de la Diputació de Lleida, Gemma Pedra de l’Associació Reintegra i Toni Romero, director de la Xarxa Territorial a Catalunya i a Balears de la Universitat Oberta de Catalunya. Per últim, Liliana Arroyo, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, clourà la jornada.

Entre les dues taules rodones, s’oferirà un petit refrigeri per a les persones assistents.

Les persones interessades a assistir-hi poden apuntar-se a través d’aquest formulari en línia.