El premi a la millor persona facilitadora va ser per la Fatima Silva d’Espanya i el premi a la millor persona generadora del canvi digital va ser per la Natalija Budinski de Sèrbia. Enhorabona!

Imatge dels All Digital Awards
Imatge dels All Digital Awards. 2023. Tipus de lletra: All Digital. Llicència: Tots els drets reservats.

El passat dimarts 26 de setembre, la ciutat de Zagreb, a Croàcia, va acollir la cerimònia d’entrega de la nova edició dels guardons All Digital Awards. Des de la Xarxa Punt TIC, es va comptar amb les candidatures de cinc persones dinamitzadores. En aquest sentit, la Laia Sànchez del Citilab, l’Isma Monfort del Punt Òmnia PES La Mina - Salesians Sant Jordi i el Pascal Cousseran del Punt Òmnia Casal Cívic i Comunitari Sant Roc van optar a la categoria de millor persona facilitadora. De la mateixa manera, la Marisa Gliosca de l’Associació Social Andròmines i la Mercè Carreras del Punt TIC La Florida - Les Planes - Fundació AEMA van optar a la categoria de millor persona generadora del canvi digital. Finalment, el premi a la categoria de millor persona facilitadora va ser per la Fatima Silva de Folk-High-School Association of Extremadura d’Espanya i el premi a la categoria de millor persona generadora del canvi digital va ser per la Natalija Budinski de Petro Kuzmjak School de Sèrbia. Així mateix, en el marc de la nova edició dels guardons All Digital Awards, es va lliurar el premi a la categoria de millor recurs digital a Digitaal Inclusieve Wijk de Toolbox Digitally Inclusive Neighbourhood de Bèlgica.

El jurat de la nova edició dels guardons All Digital Awards va estar conformat per Fiona Fanning, Certiport, Riina Vuorikari, Digital Competence and Education Expert, i Giuseppe Iacono, Italian Ministry of Digital Transformation. Així doncs, la nova edició dels guardons All Digital Awards va reconèixer la innovació, la dedicació i el paper inspirador que desenvolupen persones i organitzacions en el sector de la digitalització, el sector de la transformació digital i el sector de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació.