Es finançaran 10 projectes del programa Ciutats Digitals
Es finançaran 10 projectes del programa Ciutats Digitals.

Al voltant de 50 entitats locals van presentar un projecte per a aquesta convocatòria i a 10 d'aquests se'ls ha atorgat la subvenció.

Les entitats locals beneficiàries són els Consells Comarcals de la Conca de Barberà, Pallars Jussà, Garrigues i Ribera d’Ebre, el Consorci de Vivers d’Empreses Territorials de la Demarcació de Girona, la Fundació Televall de Ribes de Freser, l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, i els ajuntaments de Granollers, Sant Feliu de Llobregat i Manlleu.

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha destacat que “l’alt nombre de sol·licituds i la qualitat de les propostes presentades demostra la intensa activitat tecnològica i el potencial existent al nostre país en l’àmbit de la societat de la informació”.

El programa Ciutats Digitals té un pressupost total de 4.064.784 euros per al període 2008-2010 i s'emmarca dins de les accions del Departament de Governació i Administracions Públiques per promoure l’ús de les TIC. Els objectius que pretén assolir són els següents:

  • Impulsar la generació d’espais on es localitzin i impulsin iniciatives empresarials amb alt valor afegit tecnològic.
  • Promoure el desenvolupament de serveis digitals dirigits a ciutadans i empreses de l'entorn local.
  • Crear o potenciar Punt TIC que siguin referents territorials en la difusió i formació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Més informació aquí.