El Punt TIC Vilafranca Virtual busca una persona dinamitzadora que ofereixi formació sobre les noves tecnologies de la informació i de la comunicació a la ciutadania. Llegeix els detalls!

Imatge de mans
Imatge de mans. 2020. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

El Punt TIC Vilafranca Virtual ha publicat una oferta de feina per a contractar una persona dinamitzadora que ofereixi formació sobre les noves tecnologies de la informació i de la comunicació a la ciutadania de la localitat de Vilafranca del Penedès. En concret, l’oferta forma part d’un Pla d’Ocupació per a Persones Menors de 30 anys i vol oferir una primera experiència professional en les administracions públiques en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per fons europeus NextGeneration. Així doncs, la persona formadora haurà de disposar del Grau en Pedagogia, especialitat en docència en noves tecnologies de la informació i de la comunicació, haurà de ser menor de 30 anys i haurà d'estar inscrit al Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandant d'ocupació. En conseqüència, la persona formadora s'encarregarà d'elaborar la programació i fer el seguiment i l'avaluació de les accions formatives sobre noves tecnologies de la informació i de la comunicació i de les persones participants en aquestes. En aquest sentit, la persona formadora haurà de preparar material didàctic i haurà de confeccionar productes multimèdia. Pel que fa al contracte, aquest es preveu d’un any de durada i de 35 hores setmanals de dilluns a divendres i en horari de matins.

Les persones interessades poden enviar les seves candidatures al correu ocupacio@vilafranca.org.

En la mateixa línia, la FAVIBC, entitat gestora dels punts de la Xarxa Òmnia dels barris d’habitatge social, ha publicat una oferta de feina. En aquest cas, l’entitat gestora busca una persona per a dinamitzar el Punt Òmnia de Ripoll amb motiu d’una substitució per malaltia. El contracte serà parcial de 37,5 hores setmanals i el salari s’establirà d’acord amb el conveni. L’horari serà de dilluns a divendres, matins i tardes, i el lloc de treball se situarà a l’espai de la Plaça de la Vila de Prades número 6 de Ripoll. Pel que fa a les particularitats de l’oferta de feina, la persona dinamitzadora del Punt Òmnia de Ripoll haurà de disposar, com a mínim, del títol de formació professional de grau superior. Preferentment, aquesta titulació de formació professional de grau superior haurà de tenir relació amb el camp social o amb el camp educatiu. Com a capacitats, es demana escolta activa, observació, criteri analític, adaptació a les noves situacions, empatia, coherència i respecte, entre altres. Com a coneixements, es demana saber de les tecnologies de la informació i de la comunicació, dels materials didàctics i de suport a l'aprenentatge i de la llengua catalana, entre altres. Entre les tasques, hi haurà la dinamització d’un espai amb dotació de vuit equips informàtics on es desenvolupen activitats al voltant del projecte Xarxa Òmnia de la Generalitat de Catalunya. La Xarxa Òmnia ofereix espais i equipaments d’utilització pública i compta amb el suport d’una persona professional, que dinamitza l’espai i assessora les persones usuàries. El paper de la persona dinamitzadora és fonamental per a desenvolupar el programa a cada territori i aconseguir que cada Punt Òmnia sigui un espai d’acolliment, d’informació, d’aprenentatge i de socialització, entre altres.

Les persones interessades poden enviar les seves candidatures al correu xavipastor@favibc.org.