Els guardons All Digital Awards 2023 preveuen tres categories: millor persona facilitadora, millor persona generadora del canvi digital i millor recurs digital. Vols conèixer tots els detalls?

Imatge dels All Digital Awards
Imatge dels All Digital Awards. 2023. Tipus de lletra: Somos Digital. Llicència: Tots els drets reservats.

El pròxim dimarts 26 de setembre, la ciutat de Zagreb, a Croàcia, acollirà la cerimònia d’entrega de la nova edició dels guardons europeus All Digital Awards. Durant l’esdeveniment, les persones guardonades rebran els seus reconeixements i tindran l’oportunitat de presentar les seves iniciatives davant d’una audiència de més de 150 persones participants. Així doncs, els guardons All Digital Awards 2023 reconeixeran la innovació, la dedicació i el paper inspirador que desenvolupen persones i organitzacions d'Europa en el sector de la digitalització, de la transformació digital i de les noves tecnologies de la informació. 

Recentment, s’ha presentat la nova convocatòria dels guardons europeus All Digital Awards que torna a preveure tres categories de reconeixements: millor persona facilitadora, millor persona generadora del canvi digital i millor recurs digital. La data límit per a presentar les candidatures serà el pròxim divendres 14 de juliol. Tot seguit, del dissabte 15 de juliol al dimarts 15 d’agost, s’avaluaran les candidatures presentades. En aquest sentit, el pròxim dimarts 15 d’agost, s’anunciaran les persones finalistes i el pròxim dimarts 26 de setembre, se celebrarà la cerimònia d’entrega de la nova edició dels guardons europeus All Digital Awards a Croàcia.