Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Es busquen projectes artístics desenvolupats amb tecnologia FIWARE

Publicat el 17/03/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
CreatiFI
CreatiFI. 2016. Font: Web de Creatifi. Llicència: Tots els drets reservats

L'Institut de Cultura de Barcelona i I2Cat impulsen, dins el programa CreatiFI, la convocatòria dels premis Barcelona Connected and Participatory Arts. El certamen busca projectes artístics que facin un ús creatiu amb tecnologia FIWARE, una plataforma impulsada per la UE per al desenvoupament d'aplicacions d'Internet del futur.

La convocatòria s'adreça a companyies d’arts escèniques, artistes, creatius, desenvolupadors i dissenyadors informàtics. Els 5 projectes pre-seleccionats rebran una dotació econòmica de 25.000 euros cadascun per a poder desenvolupar un prototip. Les candidatures pre-seleccionades seran tutoritzades de manera personal durant tres mesos i tornaran a ser avaluades. Un cop finalitzatada aquesta tasca s'anunciaran els dos projectes guanyadors que s'emportaran 25.000€ addicionals per a produir el projecte i presentar-lo durant La Mercè 2016. El jurat, compost per experts en presentacions artístiques, experts en tecnologies FIWARE i en la indústria cultural, seleccionarà les propostes més prometedores en base als criteris d'excel·lència artística, la transferibilitat, l'excel·lència tecnològica, l'estat dels negocis i potencial, i l'excel·lència de l'equip.

És necessari que les persones candidates participin a les jornades de formació i consultoria que tindran lloc els dies dilluns 21 i dimarts 22 de març al DHUB, anomenades Advisory Event. Cal inscripció prèvia per poder accedir a aquestes formacions.

En aquestes jornades participatives es donaran les pautes per presentar els projectes i orientar les candidatures per assegurar que segueixen els objectius de la convocatòria, es presenten adequadament i amb la informació suficient. A més es facilitarà la relació entre artistes i desenvolupadors informàtics i es faran consultories sobre quines tecnologies FIWARE són més adequades a cada projecte artístic.

Els projectes es podran presentar fins el dia 28 de març de manera online. Per a més informació o dubtes podeu contactar a través del correu electrònic amb mariadevallibana@platoniq.net.