#NominacionesAshoka2012
#NominacionesAshoka2012.

No teniu clar qui és un emprenedor o una emprenedora social? Ashoka us ofereix les 10 claus que s'haurien de tenir en compte per definir-lo. Resumint, es pot dir que per ser-ho cal tenir una idea innovadora que produeixi un canvi social específic i una visió emprenedora per realitzar els seus projectes.

Per tant, a través de la campanya #NominacionesAshoka2012 aquesta associació pretén trobar homes i dones amb idees per canviar d'arrel els problemes socials més urgents del món. Per aconseguir-ho, necessita la col·laboració de tothom. Us convida a llegir les 10 claus que defineixen la labor i el caràcter de l'emprenedor/a social i, si coneixeu alguna persona que ho sigui, a nominar-la emplenant aquest formulari. Haureu d'assenyalar si es tracta d'una autocandidatura o si presenteu a una altra persona. En aquest segon cas, haureu d'oferir tant dades personals vostres com dades de la persona a qui nomineu.

Si penseu que heu trobat la persona adient, però us manquen dades, podeu fer arribar un correu electrònic a programaemprendedores[arrova]ashoka.org tot indicant l'assumpte “Nominaciones Ashoka 2012” i aportant la màxima informació possible sobre el/la nominat/da.

Trobareu més informació sobre aquesta convocatòria i sobre d'altres iniciatives d'Ashoka a la seva plana web, al seu compte de Twitter (@AshokaSpain) o a la seva pàgina de Facebook.