Logotip Youngfish
Logotip Youngfish.

Passeig de Gràcia, el Passeig de Sant Joan, la Gran Via de les Corts Catalanes i la Ronda de Sant Pere delimiten la Zona 11. L'Ajuntament de Barcelona ha fet una aposta per potenciar una “illa de creativitat” en aquest espai. En el marc d'aquesta iniciativa se situa Youngfish, impulsat per Makers of Barcelona (MOB) en col·laboració amb el Districte de l'Eixample, i patrocinat per Imagine i FabCafe Barcelona.

Edificis modernistes, espais de creació, escoles d'art... són alguns dels ingredients de la Zona 11. En canvi, poca gent coneix tot el que passa dins d'aquests 11 blocs d'edificis. Què faries tu per donar a conèixer aquesta zona tant als veïns com als de fora? Aquest és el repte que planteja el projecte Youngfish. Busca 30 joves d'entre 20 i 30 anys, que estiguin en situació d'atur i que tinguin interès per la creativitat, el disseny, la innovació, la tecnologia i l'emprenedoria.

Durant dues setmanes reunirà dos grups de 15 joves talents per revitalitzar aquesta àrea de la ciutat. Cada grup assistirà a una sèrie de tallers i treballarà sobre un repte, aprenent una varietat de tècniques i eines com el Manual Thinking, modelatge de negoci, prototipatge i oratòria.

Hi haurà tres premis:

1r premi: Participació a Imagine Express 2015
2n premi: 3 mesos de membres completa a MOB, Makers of Barcelona
3r premi: 250 € de tallers i materials en FabCafe Barcelona

Si hi esteu interessats us podeu inscriure emplenant aquest formulari.