Imatge del director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Carles Flamerich.
Imatge del director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Carles Flamerich..

Temps de Punt TIC ha servit com a tret de sortida per a la commemoració dels deu anys de la Xarxa. La campanya preveu col·laborar i conèixer altres xarxes però abans cal recordar què és Punt TIC i d'on venim. Ho fem a través de tres entrevistes a tres persones que durant la darrera dècada han estat al capdavant del projecte.

Per començar, ens saluda l'actual director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Carles Flamerich, que ens parla sobre la importància de la xarxa ara i sobre els reptes de futur.

 

 

Per ordre cronològic, també entrevistem a Ramon Barlam, cap de servei de la Societat del Coneixement als anys 2004 i 2005, durant el període del Departament d'Universitat Recerca i Societat de la Informació (DURSI).
 

 

I, per acabar, hem parlat amb Jordi Berenguer, director de projectes de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació entre els anys 2000 i 2003, moment del naixement de la Xarxa de Telecentres de Catalunya, la llavor del que és la Xarxa Punt TIC avui en dia.