Imatge de l'entrada de la Biblioteca Joan Oliver
Imatge de l'entrada de la Biblioteca Joan Oliver.

La zona multimèdia, ubicada a la tercera planta, està dinamitzada per Virgili Broch i gestionada per l'entitat Xarxantoni. Es tracta d'una xarxa comunitària, una xarxa de cooperació creada al maig de 2002 on hi col·laboren diferents entitats, serveis i veïns a títol individual.

 

A Barcelona, una vintena de biblioteques com aquesta ofereixen espais multimèdia d'accés a les noves tecnologies. Per a utilitzar el servei cal disposar del carnet de biblioteques. A més a més, l'ús està limitat a 32 sessions mensuals per a cada usuari i és possible fer una reserva on-line.

A continuació, pots veure una entrevista en vídeo amb el dinamitzador del punt TIC-Biblioteca Joan Oliver, Virgili Broch, on també podràs conèixer alguns dels seus participants.
 

La biblioteca ofereix espais de consulta o tutories per a que els participants puguin resoldre els seus dubtes. A més a més, es disposa d'una àmplia oferta formativa amb diversos horaris i nivells.

La Biblioteca Joan Oliver és al costat del Mercat de Sant Antoni i porta el nom de l’escriptor sabadellenc que va viure al barri, Joan Oliver.