Entrevista a Manuel Zea, organitzador de la Coworking Spain Conference
Entrevista a Manuel Zea, organitzador de la Coworking Spain Conference.

El MOB (Makers of Barcelona) i el Valkiria Hub Space són els dos espais que acolliran els tallers i ponències que s'emmarquen dins del programa de la jornada. La Coworking Spain Conference és una iniciativa del Manuel Zea, un referent del sector a nivell espanyol i fundador del primer directori d'espais de coworking a Espanya, el Coworking Spain.

A menys d'un mes de la celebració del congrés, Zea ha parlat amb la Xarxa Punt TIC per avançar quines seran les línies principals que es tractaran a la conferència. A més, reflexiona sobre l'evolució del coworking i analitza altres realitats del sector a nivell internacional, com ara la que es viu als Estats Units. També es refereix al paper de les administracions públiques en aquest canvi de filosofia, fixant-se en el context català i assegura que "s'han de poder trobar punts en comú entre el coworking i la Xarxa Punt TIC".

Per a l'organització de la Coworking Spain Conference es compta amb 3 socis col·laboradors a nivell local: l'abans esmentat MOB, referent actual del coworking a Barcelona, i amb dos espais d'imminent implantació a la ciutat, The Hub i Utopic_Us. Es tracta de dues franquícies amb presència internacional que han posat la seva mirada a la ciutat comtal.

A continuació pots veure l'entrevista íntegra.