Imatge de Gaspar Tarrida a la Fundació Televall
Imatge de Gaspar Tarrida a la Fundació Televall.

En aquests moments, la Fundació Televall té entorn a 150 socis i 37 socis-entitats, que gaudeixen de descomptes en tots els serveis i reben assistència tècnica. A més de les funcions de formació pròpies del telecentre, la Fundació Televall desenvolupa diversos projectes a nivell local, estatal i europeu. Entre ells, és el creador dels premis Mediavall, un concurs per a creadors audiovisuals i multimèdia; o el T-Seniority, un projecte que busca millorar la qualitat de vida de les persones grans mitjançant una innovadora solució TIC basada en la inclusió digital a través del televisor.

Gaspar Tarrida va començar a Televall al 2005 com a responsable de formació. Actualment, a més de mantenir aquesta tasca, és el secretari de la Fundació Televall. A continuació, podeu veure un vídeo on coneixereu més qüestions sobre el Gaspar i la Fundació Televall.
 

Recordeu que fins el dia 4 de març (aquest dijous), continua obert el període d'inscripció per als cursos d'administració de xarxes amb GNU/Linux i imatge digital amb GIMP, que ofereix la Fundació Televall. Aquesta formació s'impartirà a través de la plataforma Moodle de la Fundació Televall.

Ambdós cursos tindran una durada aproximada de 30 hores (estimació de dedicació per alumne) i el preu serà de 60 euros per persona. Podeu demanar més informació i reservar plaça escrivint a: formacio@televall.com.