Sant Feliu - Pablo
Sant_Feliu_Pablo.

Sant Feliu de Llobregat, al Baix Llobregat, ha estat triada com una de les deu “Ciutats Digitals” que rebran fins al 2010 una subvenció del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya (a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació) per a la promoció de la innovació i la tecnologia al territori.

En el següent vídeo, els tècnics de “Sant Feliu On Line” (l'Anna, el Pablo i la Mar) ens expliquen els principals eixos del projecte: el Punt TIC de Palau Falguera, el bloc, el canal de vídeos, les subvencions i el grau d'immersió tecnològica a Sant Feliu de Llobregat.

 

Tota aquesta feina s'ha vist recompensada recentment. “Sant Feliu Online” ha estat guanyador dels premis 2008 de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona i també de l'edició 2009 d'Edublogs.

En el següent vídeo, també podeu veure alguns dels participants del Punt TIC Palau Falguera que ens expliquen les seves experiències personals amb les noves tecnologies.

 

  

El Punt TIC del Palau Falguera està ubicat al Palau Falguera. La finca la composa l’edifici (2.800 m2) amb més de 350 anys d'història al cor de la ciutat i un recinte enjardinat de més d'una hectàrea.

Voleu mirar entrevistes a d'altres dinamitzadors i dinamitzadores? Feu clic aquí!