Sant Vicenç de Castellet
Sant Vicenç de Castellet.

El Punt TIC Aula@SVC es va inaugurar el gener de 2013. Aquest espai es va crear per la difusió i potenciació de l’ús dels mitjans electrònics com a nova forma de relació amb les Administracions Públiques a partir de l’accés electrònic de la ciutadania als serveis públics i l’ús de les TIC. Enguany l’Aula@SVC ha incrementat els seus serveis amb la formació de personal de l’Ajuntament com a actuació indispensable en el procés d’implantació de l’Administració Electrònica en l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.

Emmarcat a les festes municipals de Sant Vicenç de Castellet, el dia 18 de juliol a les 20.30 hores es farà entrega dels certificats d’assistència dels cursos que s’han realitzat al llarg d’aquest any a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.

Els cursos s’han incrementat més d’un 50% respecte a l’any anterior i  hem realitzat 4 edicions d’informàtica inicial; 4 edicions d’Internet 1; Correu electrònic; 2 edicions d’Internet 2; Xarxes Socials i la primera edició de Word i Excel. Aquest dos últims de producció pròpia. A més d’un curs intern sobre Funcionament i ús de la Intranet.  Actualment estem impartint la segona edició del curs de Word i Excel i al setembre començarem una nova tanda de cursos, alguns dels quals ja estan complerts degut a la seva bona acollida; esperem doblar aquestes xifres al desembre.

A l’ acte, presidit per l’Alcalde, Sr. Joan Perez Torres, i la Regidora d’Administració, Sra. Carme Jiménez Fernández, es farà entrega de 109 certificats a càrrec del Sr. Ricard  Faura i Homer Cap de Servei de Societat del Coneixement.