Aquest trimestre, el Punt TIC de L’Hospitalet de Llobregat ampliarà el seu horari d’atenció a la ciutadania i obrirà de dilluns a dijous de 9.15 a 13.45 hores i de 16 a 18 hores. Endinsa’t!

Imatge del Punt TIC La Florida - Les Planes
Imatge del Punt TIC La Florida - Les Planes. 2023. Tipus de lletra: Punt TIC La Florida - Les Planes. Llicència: Tots els drets reservats.

Els propers mesos d’octubre, novembre i desembre, el Punt TIC La Florida - Les Planes, que es troba a la Plaça Blocs Florida número 15 a la localitat de L’Hospitalet de Llobregat, acollirà un cicle de píndoles formatives. Les sessions es faran els divendres de 10 a 11.15 hores. En aquest sentit, la primera píndola formativa, que va posar el focus en el correu electrònic i en les seves funcionalitats, es va realitzar el passat divendres 29 de setembre. La segona sessió, que es va portar a terme el passat divendres 6 d’octubre, va apropar diverses eines digitals per a poder connectar-se amb la família i amb les amistats. Així doncs, durant les properes setmanes, es treballarà l’ús segur de la tecnologia, la gestió emocional o l'eina Google Maps. El cicle també es farà al TIC Truck, que es troba a la Plaça de les Germanes Ocaña sense número a la localitat de L’Hospitalet de Llobregat.

Paral·lelament, aquest trimestre, el Punt TIC La Florida - Les Planes ampliarà el seu horari d’atenció a la ciutadania. En concret, el Punt TIC obrirà de dilluns a dijous de 9.15 a 13.45 hores i de 16 a 18 hores. A més, de 15 a 16 hores, s’oferirà assessorament i suport telemàtic en la realització de tràmits en línia. Segons la Fundació AEMA, entitat gestora del Punt TIC La Florida - Les Planes i del TIC Truck, al llarg de l’any 2023, s’han acompanyat prop de 7.000 persones en la realització de tràmits digitals. L’entitat gestora avança que s’està treballant en noves propostes formatives per a joves amb la voluntat de capacitar-los com a dinamitzadors digitals i poder durant l’any 2024 ampliar els punts TIC de L’Hospitalet de Llobregat de dos punts a sis punts, incloent-hi la creació de punts d’acompanyament digital a alguns dels mercats municipals de L’Hospitalet de Llobregat.

Per a més informació, es pot escriure un missatge de Whatsapp al telèfon mòbil 673 729 709.