Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

En marxa l'iFest countdown

Publicat el 04/07/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
iFest 2019
iFest 2019, per iFest. Llicència: Tots els drets reservats

L'iFest és un festival de la disrupció, la ciència i la tecnologia, impulsat per Catalunya Emprèn. Enguany estrena l'iFest countdown, un programa d’aprenentatge i competició on els i les participants desenvoluparan prototips per donar resposta a reptes, que exposaran a l'iFest Day Zero. Aquest esdeveniment tindrà lloc el 14 de febrer de 2019, al Centre de Convencions Internacional de Catalunya.

Enguay l'iFest vindrà precedit d'un procés de treball de quatre mesos, que han anomenat "countdown". Els equips de joves treballaran amb material de forma online i a les aules. S'aplicarà el Mètode Lombard, basat en els principis de l’emprenedoria i la disrupció en innovació.

Durant aquest període també podran seguir webinars sobre tecnologies exponencials, com ara, Internet de les Coses, nanotecnologia, intel·ligència artificial, robòtica, biotecnologia i blockchain. També coneixeran actors de l'ecosistema emprenedor de Catalunya: incubadores, acceleradores, startups, makers, fablabs, universitats, centres de recerca, etc.

Les inscripcions estan obertes, tant per a participants com per a professors/ores que hi vulguin col·laborar.

L'iFest Day Zero serà el gran dia, on els i les participants podran escoltar ponències inspiradores i exposar els projectes en què han estat treballant els mesos previs. Serà el 14 de febrer de 2019, al Centre de Convencions Internacional de Catalunya: Plaça de Willy Brandt, 11-14, Barcelona.

Challenge Imagine iFest 2016 (català) from Imagine on Vimeo.

Et pot interessat també