Logotip dels Premis Blogs Catalunya 2013
Logotip dels Premis Blogs Catalunya 2013.

L'Associació STIC.cat torna a obrir la convocatòria dels Premis Blogs Catalunya. Es tracta de la sisena edició d'aquest certamen, que busca promoure la creació, manteniment i promoció de blogs en català.

Els premis s'adrecen a tots aquells blogs amb continguts originals escrits totalment o parcial en català, i constaran de tres grans categories: personals, professionals i corporatius. Hi haurà també dos premis especials: el Premi del Jurat al millor blog de tots els inscrits i el Premi Stic a les millors accions a les xarxes socials.

El període d’inscripció de blogs finalitzarà el 30 de juny de 2013 a les 24:00 hores. Per poder accedir al certamen, el concursant haurà de registrar-se prèviament com a usuari del lloc web de STIC.cat. Una persona podrà participar-hi amb més  d'un blog.

Un cop acabat el període d'inscripció, es realitzarà una votació popular per tal de determinar els finalistes de cada categoria. La votació es desenvoluparà entre el 15 de juliol i el 2 de setembre.

Els guanyadors dels Premis Blogs Catalunya sorgiran d’entre els finalistes de cada categoria. El resultat final el decidirà el jurat, que estarà integrat per persones de reconegut prestigi, així com guanyadors d’anteriors edicions. Els premis es lliuraran en un acte públic a Granollers.