Logo de la campanya "Adopta un coworker"
Logo de la campanya "Adopta un coworker".

La plataforma Comunidad Coworking ha engegat la campanya Adopta un coworker!, que té com a objectiu recaptar fons per finançar l’estada en espais de coworking de professionals que actualment treballen a casa o aïllats en un local. La finalitat és difondre el coworking entre treballadors autònoms perquè visquin en primera persona els avantatges del treball compartit: accés a nous contactes, enriquiment social i professional, pertinença a una comunitat, reducció de costos d’instal·lació, etc.

Per comptar amb la col·laboració dels espais i professionals del coworking, la plataforma ha dissenyat material en diferents suports (samarretes, bosses, fundes per a mòbils i ipads) amb  llegendes en anglès que conviden a treballar en equip: Love what you do, Hey, ho, let’s co; Do what makes you; Coworking rocks; Working alone, sucks!. Els productes estan disponibles a la botiga online de la comunitat.

Els fons que es recullin serviran per finançar l’estada a espais de coworking, durant una setmana, de treballadors freelance que vulguin conèixer l’activitat que es duu a terme en aquestes instal·lacions.

Més informació