Dones en Xarxa ha llançat una nova edició de Femitic, el festival de vídeo i fotografies que vol donar visibilitat a les dones en Internet. El període per participar-hi ja ha començat i romandrà obert fins al 28 de setembre.

Logo Femitic
Logo Femitic.

Després de l'èxit de les anterior edicions, l'associació Dones en Xarxa enceta la quarta edició del concurs Femitic, que s'adreça exclusivament a les dones. Com l'any passat, s'hi pot participar tant amb vídeos com amb fotografies, que tractin un d'aquests dos temes: Dones i TIC o Dones i àmbit laboral.

A través de la categoria Dones i TIC es pretén donar visibilitat a les dones a Internet i fomentar la creació de continguts digitals entre les dones.

En canvi, la categoria de Dones i àmbit laboral està encaminada més a la denúncia de les desigualtats, a posar de relleu la importància de la conciliació de la vida laboral i la familiar i la personal.

El termini per participar-hi acaba el 28 de setembre. Tot seguit s'obrirà el procés de votació popular, a través del qual se seleccionaran els treballs finalistes. La darrera paraula, però, la tindrà un jurat expert que triarà les obres guanyadores, que es donaran a conèixer a la gala de lliurament de premis, que tindrà lloc el 29 de novembre.

Els premis seran el següents:

  • Premi de la categoria vídeo i TIC: 2.000 €
  • Premi de la categoria vídeo i àmbit laboral: 2.000 €
  • Premi de la categoria fotografia i TIC: 800 €
  • Premi de la categoria fotografia i àmbit labora: 800€

Per a més iformació, podeu consultar les bases.