Programa mSchools
Programa mSchools.

Mobile World Capital Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA convoquen els Mobile Learning Awards 2014, dins del programa mSchools. En aquesta segona edició hi haurà dues modalitats, una adreçada a l’alumnat i l'altra al professorat dels centres educatius de Catalunya.

La modalitat dirigida al professorat pretén premiar experiències innovadores d’ús educatiu dels dispositius mòbils, que mostrin el potencial d’aquests dispositius per a l’aprenentatge, l’organització, la convivència o la comunicació amb les famílies. Els/les participants han de realitzar i publicar una presentació multimèdia de l’experiència real de centre o d’aula que descrigui el seu procés de disseny, desenvolupament i avaluació.

En la modalitat adreçada als alumnes es premiarà la creativitat que tinguin imaginant “l’escola del demà” mitjançant una micronarració audiovisual que faci ús d’una tècnica narrativa del mitjans digitals. Cal presentar una micronarració audiovisual, de 3 minuts com a màxim, enregistrada amb un dispositiu mòbil (netbook, tauleta o telèfon mòbil) i editada segons uns requisits formals establerts a les bases del concurs.

En ambues modalitats el període per presentar els treballs acabarà el 21 de gener de 2014.