Logotip dels Fiasco Awards 2010
Logotip dels Fiasco Awards 2010.

Els Fiasco Awards són una iniciativa privada sense ànim de lucre que vol premiar els millors projectes, idees, productes o serveis de qualsevol àmbit del sector de les TIC, impulsats, desenvolupats o prestats per persones, col·lectius, institucions o empreses, que s'hagin acabat convertint en un Fiasco.

El termini per presentar candidats és obert a partir d'avui, 24 de novembre, fins el 8 de febrer de 2010. Les propostes passaran per un procés de validació: El Fiasco Awards Team validarà les candidatures d'acord amb uns criteris legals i de "fair play" que pretenen assegurar que les candidatures presentades són verídiques i estan alineades en forma i contingut amb els objectius i l'esperit del premi. Una vegada validats, es farà una tria dels projectes presentats i es donaran a conèixer els finalistes.

Del 9 de febrer al 10 de març de 2010, es posarà en marxa el procés de votacions en línia. Els i les internautes podran votar el projecte que considerin que més es mereix el premi. L'11 de març tindrà lloc l'acte de lliurament de premis, a la Sala Tiffany's (Carrer Villarroel, 206) de Barcelona, a les 19:45 hores.