Temps de Punt TIC
Temps de Punt TIC.

Comencem a celebrar els 10 anys de la nostra xarxa amb Temps de Punt TIC i amb la salutació de Carles Flamerich, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació.

A més, repassem la trajectòria de la xarxa amb Ramon Barlam, cap de servei de la Societat del Coneixement del 2004 al 2005, i Jordi Berenguer, director de projectes de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del 2000 al 2003, que comparteixen amb nosaltres reflexions sobre el passat, present i futur de la xarxa.

Coneixes la trajectòria i els diferents noms i xarxes que ha tingut Punt TIC? Mira la nostra línia de temps!

 

És temps de coworking!

Us preguntareu "I què és això del coworking?". Literalment vol dir "treballar conjuntament", però si aprofundim més és una nova manera de treballar. En una petita presentació us expliquem el concepte de coworking, amb alguns exemples. A més, us oferim idees i suggeriments per tirar endavant projectes de coworking i us facilitem una guia sobre aquesta pràctica.

 

Ens obrim al món!

Durant els propers mesos la Xarxa Punt TIC celebrarà el seu 10è aniversari de la millor manera possible: obrint-nos a altres xarxes, intercanviant experiències i col·laborant! Estigueu atents/es perquè a partir del juny farem trobades presencials i en línia amb xarxes d'arreu del món. Avui us les presentem; properament en sentireu a parlar molt!

 

Els vídeos Punt TIC subtitulats en català i castellà

Els vídeos Punt TIC són cada cop més accessibles i internacionals, així, poden arribar a més gent, tot donant difusió als punts d'arreu de Catalunya i a les seves iniciatives. Ara ja es poden veure subtitulats tant en català com en castellà. El proper pas serà l'anglès?