Professionals Catalans de les TIC (ProCatTIC) i l’Associació de Tècnics d’Informàtica (ATI) organitzen la jornada PROCATTIC 2013, que tindran lloc el 19 de juny. L'aspiració és que sigui un esdeveniment fet des del sector per al sector.

PROCATTIC 2013
PROCATTIC 2013.

Aquesta segona edició de la jornada estarà dedicada a emprenedors/ores i startups. Emprenedors tecnològics, però també emprenedors socials, que es recolzen en les noves tecnologies per crear un món millor, més obert, accessible i compromès.

PROCATTIC 2013 tindrà, a més, una novetat: L'Entrepreneur's Corner. Es tracta d'un espai dedicat en exclusiva a un grup d'emprenedors/ores que podran presentar les seves idees de negoci. Així, es pretén que l'esdeveniment sigui el lloc idoni per posar en contacte emprenedors amb Business Angels i inversors. Per formar part de l'Entrepreneur’s Corner cal emplenar aquest formulari, com a molt tard divendres 7 de juny.

La jornada estarà oberta a tots els professionals i a totes les entitats, col·legis i associacions que hi vulguin participar.

La primera edició de PROCATTIC es va celebrar el mes de juny de l'any passat i va aplegar més de 450 professionals del sector en una jornada de networking i desvirtualització. Enguany volen arribar als 1.000 participants i per tal de fer-ho realitat busquen finançament a través de la plataforma de crowdfunding Verkami. Encara queden cinc dies per poder donar suport al projecte.