PROCATTIC 2013
PROCATTIC 2013.

Aquesta segona edició de la jornada estarà dedicada a emprenedors/ores i startups. Emprenedors tecnològics, però també emprenedors socials, que es recolzen en les noves tecnologies per crear un món millor, més obert, accessible i compromès.

PROCATTIC 2013 tindrà, a més, una novetat: L'Entrepreneur's Corner. Es tracta d'un espai dedicat en exclusiva a un grup d'emprenedors/ores que podran presentar les seves idees de negoci. Així, es pretén que l'esdeveniment sigui el lloc idoni per posar en contacte emprenedors amb Business Angels i inversors. Per formar part de l'Entrepreneur’s Corner cal emplenar aquest formulari, com a molt tard divendres 7 de juny.

La jornada estarà oberta a tots els professionals i a totes les entitats, col·legis i associacions que hi vulguin participar.

La primera edició de PROCATTIC es va celebrar el mes de juny de l'any passat i va aplegar més de 450 professionals del sector en una jornada de networking i desvirtualització. Enguany volen arribar als 1.000 participants i per tal de fer-ho realitat busquen finançament a través de la plataforma de crowdfunding Verkami. Encara queden cinc dies per poder donar suport al projecte.