Captura del bloc de Sant Feliu Innova
Captura del bloc de Sant Feliu Innova.

Lola i Maime són dues emprenedores de Sant Feliu que porten temps treballant en un projecte empresarial que aviat veurà la llum: Camins per tots. La idea és organitzar activitats d'oci pensades perquè hi pugui participar qualsevol persona sense que suposin un impediment les possibles limitacions físiques, el col·lectiu o grup al que pertanyi. Al Punt TIC de Can Maginàs les han assessorades i ara ja han creat la plana web per al seu projecte, a través de Conecta tu negocio.

Una altra emprenedora, Wendy Maichel Garcia, també ha aprofitat el servei d'assessorament en matèria TIC de Sant Feliu i el seu projecte DiverAprendiendo ja compta amb plana web. Es tracta d'una empresa que vol desenvolupar la creativitat dels infants a través del joc.

La Xarxa Punt TIC col·labora amb Conecta tu negocio per tal de promoure aquest projecte als Punt TIC i poder oferir als comerciants, emprenedors i petites empreses del seu voltant una manera fàcil i gratuïta de crear-se la seva plana web i tenir, així, presència a Internet.

Més informació: