Fotografia de l'espai The Hub a l'Spark13
Fotografia de l'espai The Hub a l'Spark13.

1.100 participants, 240 ponents, quatre sessions plenàries, 26 sessions paral·leles, 38 sessions en el Hub i 19 presentacions a l'espai d'Apps Lab. Aquestes són algunes de les dades que va deixar l'Spark 2013.

La trobada també es va poder seguir per streaming i va rebre 5.600 connexions de 46 països. Així, l'organització estima que 20.000 persones la van seguir de forma virtual. A més, l'etiqueta #Spark13 va esdevenir el tercer trending topic d'Espanya a la xarxa de microblogging Twitter.

A més, l'Spark13 va ser un important punt de trobada per establir aliances i engegar nous projectes. Així, s'hi van tancar una cinquantena de contractes.

Telecentre.org ha publicat una notícia donant a conèixer aquestes i altres dades. S'hi enumeren també algunes de les iniciatives engegades, presentades o acordades a l'Spark13. En són un exemple l'anunci de que Barcelona acollirà el laboratori dels telecentres del futur o l'acord entre Telecentre.org, CDI Global, TEC Virtual (TEC Monterrey), la Generalitat de Catalunya i Citilab de Cornellà per generar un grup de treball per a la conceptualització d'un model d'emprenedoria social, empreses socials i agents de canvi en el món dels telecentres.