Els TeleColòni@ de Cal Pons i de la Torre de l'Amo inicien els cursos de formació
Els TeleColòni@ de Cal Pons i de la Torre de l'Amo inicien els cursos de formació.

El TeleColòni@ de Cal Pons, acollirà el curs "Edició Multimèdia". Aquest curs de 20 hores està dirigit a persones que ja tenen alguns coneixements d'informàtica i volen aprofundir en les diferents possibilitats multimèdia que ofereixen l'ordinador i altres aparells d'ús comú.
El curs s'iniciarà el proper dia 5 de novembre i les sessions es portaran a terme els dilluns i dimecres de 19:00 a 21:00 hores.

Després de l'èxit de participació de les edicions anteriors, una temporada més s'organitza el curs "Perd la por al ratolí". Aquest curs s'impartirà al mateix temps al TeleColòni@ de Cal Pons i al de la Torre de l'Amo, amb l'objectiu de seguir apropant els coneixements informàtics a tota la població, amb uns mètodes senzills i ràpids i oferint una oferta horària més àmplia.

A Cal Pons, s'iniciarà el dia 4 de novembre i les sessions es portaran a terme els dimarts i els dijous de 15:00  a 17:00 h. A la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou, s'iniciarà el dia 5 de novembre i les sessions es portaran a terme els dimecres i divendres de 10:00 a 13:00 h.

Els cursos de Cal Pons compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puig-reig i el de Viladomiu Nou amb la de l'Associació de Jubilats i Pensionistes Gerundella, per aquest motiu les persones majors de 60 anys tindran prioritat.

Per a més informació i inscripcions podeu dirigir-vos al TeleColòni@ de Cal Pons o trucar al 93 838 06 59 els dimarts, dijous i dissabtes de 10:00 a 14:00 hores o els dimecres i divendres de 16:00 a 19:00 de la tarda.