Preinscripció d'Escoles Bressols de l'Ajuntament de Lleida
Preinscripció d'Escoles Bressols.

Les inscripcions on-line realitzades als Telecentres de la ciutat de Lleida tenen com a objectiu, d'una banda, facilitar la preinscripció a les Escoles Bressol Municipals i apropar la tramitació al ciutadà i, de l’altra, ensenyar i habituar els ciutadans/es en l’ús dels tràmits on-line i en l’ús de les noves tecnologies.

Com cada any, la preinscripció a les Escoles Bressol Municipals es pot fer des de casa via on-line, als Telecentres dels centres cívics dels barris de Balàfia, Mariola i Democràcia, a les Aules de Suport Digital d’Albarés i de la Pau, a les pròpies Escoles Bressol, a l’OMAC i a la Regidoria d’Educació i Infància (carrer Bisbe Torres, 2).

Aquesta actuació es fa als Telecentres dels centres cívics dels barris de Balàfia, Mariola, i Democràcia en horari de 18:00 a 20:00 hores i, puntualment, en altres Telecentres on es sol·liciti. El tràmit on-line es pot fer des de qualsevol ordinador personal, via Internet, en qualsevol hora del dia.

La preinscripció a les Escoles Bressol Públiques va començar ahir i finalitzarà el dia 15 de maig. Lleida compta actualment amb 18 Escoles Bressol Municipals amb 1.036 places per a infants i una escola bressol de la Generalitat de Catalunya, que té una capacitat de 64 places.

El conjunt d’oferta pública a la ciutat pel proper curs 2012-2013 és de 705 places vacants d’escola bressol pública, de les quals 671 són per als nous infants que per primera vegada s’incorporen als centres educatius, i 34 de l’escola bressol pública de la Generalitat. Enguany les escoles bressol municipals han ampliat la seva oferta amb 79 nous llocs escolars.