Avui, dimarts 13 de setembre, comença a Sao Paulo (Brasil) la Jornada internacional de telecentres llatinoamericans. Fins al 16 de setembre, membres de la Xarxa de Xarxes de Telecentres de Llatinoamèrica i el Carib i l'Associació Comunitat Xarxes de Telecentres de l'Estat espanyol intercanviaran bones pràctiques i engegaran projectes comuns per tal d'innovar en la gestió dels telecentres d'arreu.

Jornada internacional de telecentres llatinoamericans
Jornada internacional de telecentres llatinoamericans.

"Els telecentres com a palanca de creixement i desenvolupament socioeconòmic" és el lema d'aquesta trobada que es desenvoluparà del 13 al 16 de setembre a Sao Paulo. La jornada sorgeix sota la premissa d'una "globalització de la innovació social" en què els telecentres actuïn com a motor de creixement, desenvolupament socioeconòmic i com a eina per a la innovació social.

El programa de la jornada inclou seminaris, panells d'experiència i workshops, on ambdues associacions compartiran avenços i establiran les bases de futures col·laboracions, com ara la creació d'un Màster en Telecentres i la coorganització d'un Fòrum Mundial de Telecentres.

La trobada es podrà seguir a través de les planes web de les dues organitzacions www.comunidaddetelecentros.net i www.telecentros.org, així com per Twitter amb els hashtag # telecentrossp i # telecentres.