Jornades mTalent
Jornades mTalent.

L'mTalent és un programa piramidal de formació en mobilitat promogut per la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona. A la base hi ha una formació bàsica adreçada a la ciutadania en general, que s'anirà completant amb temàtiques i competències més específiques. Aquesta primera fase de l'mTalent es coneix sota el nom "20 to 2000" i durant els propers mesos es desenvoluparan 20 sessions arreu del territori català.

Per acollir aquestes sessions s'està comptant amb diversos punts de la Xarxa Punt TIC, com ara, Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat i el Citilab de Cornellà, que acolliran les jornades la setmana vinent.

Dimarts, 26 de novembre, de 16.00 a 19.00 hores, el Punt TIC Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat acollirà la sessió. I, dimecres, 27 de novembre, de 17.00 a 20.30 hores, serà el torn de Citilab de Cornellà de Llobregat.

Abans d'aquestes dues sessions, hi haurà una altra a Lleida. Serà a la Sala Joan Oro del Parc de Gardeny, de 10.00 a 13.00 hores.