Tarracowiki, l’enciclopèdia amb els coneixements populars de Tarragona i en què col·labora la Xarxa de Telecentres d'aquesta ciutat, ja compta amb 1.000 entrades. La que ha completat aquest número rodó ha estat l’article sobre els Jocs Mediterranis.

Logotip de Tarracowiki
Logotip de Tarracowiki.

Aquest projecte va nèixer del desig de l’Ajuntament de Tarragona de posar a disposició de la ciutadania els recursos necessaris per a la creació d'una plataforma d'accés i edició lliure sobre continguts específics tarragonins mantinguts per la pròpia ciutadania. Tot aquest treball es realitza a través de la Xarxa de Telecentres de la ciutat de Tarragona.

Des de la seva obertura (el dia 29 d’abril de 2010) ha rebut 34.700 visites i s’han visitat 178.574 pàgines; actualment hi ha 1.000 articles i 1.490 fitxers multimèdia (fotos i vídeos). Els articles més visitats han estat els dedicats al Col·legi Sagrat Cor de Jesús, Tarragona, Pont del Diable, Font del Garrot i Telecentres de Tarragona.

La majoria de visites han vingut de Tarragona (18.461), Barcelona (8.441) i Madrid (1.859), però també ha tingut usuaris d'altres països com ara d'Estats Units, Rússia, Alemanya, Regne Unit i França.