Google Rise Awards
Google Rise Awards. Tipus de lletra: Google. Llicència: Tots els drets reservats.

Google ha creat aquest certamen amb l'objectiu que els estudiants esdevinguin els creadors i no només els consumidors de la tecnologia del futur. La convocatòria està adreçada a estudiants de tots els orígens.

Els sol·licitants podran presentar projectes i demanar quantitats entre els 10.000 i els 25.000 dòlars. A més del finançament, tindran accés a la comunitat de online de Google+ on podran connectar amb altres guanyadors dels premis RISE i podran accedir a recursos d'experts i voluntaris. Els beneficiaris es comprometen a informar sobre el progrés dels seus projectes i a compartir recursos i eines que generin durant els mateixos.

Alguns dels criteris de selecció que es tindran en compte són: èmfasi en programes que girin entorn a les ciències computacionals; que posin el focus en nenes i noies, minories poc representades i estudiants amb pocs recursos; que siguin escalables a altres zones i que siguin accessibles i mesurables. El termini per presentar candidatures finalitza el 19 de febrer de 2016. Podeu fer-ho en anglès, francès, alemany, italià, japonès, portuguès o castellà. Els beneficiaris seran notificats a finals del mes de març.
 
En l'edició de 2015, la Universitat Rei Juan Carlos de Madrid va ser beneficiària del Premi RISE a través d'un grup d'investigació, dedicat a l'estudi, la investigació i la promoció de l'aprenentatge potenciat per la tecnologia i el programari de codi obert.