Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Els Google Rise Awards premien entitats que promoguin les TIC en l'àmbit educatiu

Publicat el 27/01/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Google Rise Awards
Google Rise Awards. Font: Google. Llicència: Tots els drets reservats

Google convoca la setena edició dels Premis Rise, un programa anual de subvencions per a les organitzacions sense ànim de lucre de tot el món que promouen oportunitats d'educació en l'àmbit de la tecnologia.

Google ha creat aquest certamen amb l'objectiu que els estudiants esdevinguin els creadors i no només els consumidors de la tecnologia del futur. La convocatòria està adreçada a estudiants de tots els orígens.

Els sol·licitants podran presentar projectes i demanar quantitats entre els 10.000 i els 25.000 dòlars. A més del finançament, tindran accés a la comunitat de online de Google+ on podran connectar amb altres guanyadors dels premis RISE i podran accedir a recursos d'experts i voluntaris. Els beneficiaris es comprometen a informar sobre el progrés dels seus projectes i a compartir recursos i eines que generin durant els mateixos.

Alguns dels criteris de selecció que es tindran en compte són: èmfasi en programes que girin entorn a les ciències computacionals; que posin el focus en nenes i noies, minories poc representades i estudiants amb pocs recursos; que siguin escalables a altres zones i que siguin accessibles i mesurables. El termini per presentar candidatures finalitza el 19 de febrer de 2016. Podeu fer-ho en anglès, francès, alemany, italià, japonès, portuguès o castellà. Els beneficiaris seran notificats a finals del mes de març.
 
En l'edició de 2015, la Universitat Rei Juan Carlos de Madrid va ser beneficiària del Premi RISE a través d'un grup d'investigació, dedicat a l'estudi, la investigació i la promoció de l'aprenentatge potenciat per la tecnologia i el programari de codi obert.