Blog Action Day 2013
Blog Action Day 2013.

El Blog Action Day se celebra des de 2007 i cada any s'ha centrat en un tema: medi ambient, pobresa, canvi climàtic, l'aigua, l'alimentació i el poder del nosaltres. Enguany, el tema triat entre els bloguers i blogueres registrat en aquest esdeveniments han estat els drets humans.

Així, el 16 d'octubre milers de bloguers impulsaran un debat sobre la defensa dels drets humans. Cadascú publicarà una entrada al seu blog, tot aportant el seu granet de sorra.

El 2012 van participar en aquesta iniciativa uns 4.000 bloguers de 111 països. Totes les persones que vulguin col·laborar en l'edició d'enguany poden registrar el seu blog a la plana web del Blog Action Day. Així es comprometen a fer la seva aportació el proper 16 d'octubre.

Aquesta iniciativa funciona gràcies a la feina de persones voluntàries i per poder arribar a més països i traduir els textos a diferents idiomes necessiten encara més voluntaris/àries. Si voleu col·laborar amb ells, trobareu informació sobre com fer-ho en aquest enllaç.